Om deze website te kunnen gebruiken dient u Javascript in te schakelen.

Uw verblijf

Uw opname

Voordat u wordt opgenomen bij Maastricht UMC+ | Herstelzorg wordt u eerst door uw behandelend specialist in het ziekenhuis.

Hoe ziet uw verblijf eruit?

U krijgt een één- of twee persoonskamer toegewezen. Op uw kamer kunt u tegen betaling gebruikmaken van een tv, telefoon en WIFI. De receptie zal hiervoor met u een overeenkomst afsluiten. Voor het aangaan van deze facilitaire overeenkomst wordt eenmalig een bedrag van €50,00 per verblijf in rekening gebracht. Dit bedrag dient bij aanvang van de overeenkomst voldaan te worden.

Van maandag tot en met vrijdag wordt uw kamer dagelijks door de medewerkers van de huishoudelijke dienst gecontroleerd en schoongemaakt. Ook zorgen zij voor het opmaken of verschonen van het bed.

Het ontbijt en de avondmaaltijd krijgt u op uw kamer aangeboden, u kunt dagelijks kiezen uit diverse soorten brood, hartig en zoet beleg.

De (warme) middagmaaltijd wordt in het restaurant op de begane grond of in een woonkamer aangeboden. De maaltijd bestaat uit een hoofdgerecht en een dessert. U kunt kiezen uit twee hoofdgerechten. ‘s Middags is er vanaf 15.00 uur soep verkrijgbaar in het restaurant.

Op de begane grond staan een drank- en snoepautomaat. U kunt hier tegen betaling gebruik van maken.

Tot slot is er 1x per week een pedicure en kapster in huis op afspraak. De hieruit voortkomende kosten dient u direct aan desbetreffende persoon te betalen.

Voor meer informatie hierover kunt u terecht bij de receptie.

Onze bezoektijden zijn:

Elke dag van 14.00 tot 20.00 (m.u.v. 17.00 – 18.00 uur op etage 4 en transfer-afdeling i.v.m. maaltijd).

Sluit de enquête